GRAFISK PROFIL

PROFESSIONELL LOGOTYPE TILL FAST PRIS

Specialitéer: Våra designers är specialiserade på just grafisk profil gällande logotyper och har bred kunskap och lång erfarenhet från reklam och design branschen på internationell nivå.

Låga Priser: Vi har inga mellanhänder. När du beställer från oss slipper du reklam och designbyråer som kostar mycker pengar.

Nöjda Kunder: Våra designers brukar redan vid första försöket förstå vilken typ av logo våra kunder är ute efter. Detta minskar antal onödiga och tidskrävande konsultationer, vilket sparar både tid och pengar. Vi har många nöjda kunder.

Grafisk Profil

MediaHjälpen erbjuder design av företagslogotyper och liknande tjänster för kunder som är ute efter en professionell logotyp för sitt företag. Din logotyp är ansiktet utåt och fungerar som budbärare för ditt företags kommunikation med dina kunder.

Logotypen är ditt företags varumärke och den viktigaste immateriella ägodelen ditt företag äger. Logotypen förmedlar ett budskap till dina kunder, leverantörer och partners. Många av våra logotyper har växt till starka varumärken och vi ser fram emot att hjälpa dig och nå samma framgång!

”Vi arbetar envist för dig och ditt företag, och brinner för att hjälpa våra kunder att synas i rätt sammanhang för rätt summa pengar. Vi kan ta hand inköpen och alla säljare, så får du mer ut av din marknadsföring – samtidigt som du sparar både tid och pengar.

Många vi samtalar med känner att det är jobbigt med alla säljare som ringer, och har svårt att sätta sig in i vad de har att säga. Om du hellre vill ringa till oss och prata med en ”riktig person” för att ställa frågor blir vi endast glada. Det är vårt jobb att hjälpa dig.”

-Bezz Ahmadi. VD

KONTAKTA OSS