SOCIALA MEDIER

VI TAR OSS AN ERA KONTON I SOCIALA MEDIER

Sociala medier är nätbaserade aktiviteter som kombinerar teknik, social interaktion och användargenererat innehåll. Världens nuvarande största sociala nätverk är Facebook, Twitter och Youtube. De följs av nätverk som LinkedIn, Instagram, Google+ och Pinterest för att nämna några.

Att ditt företags kunder finns i sociala medier är vid det här laget givet. Hur man når ett företags kunder i sociala medier är tyvärr inte lika givet. En sak som är viktigt för oss och våra kunder är att sociala medier inte bör behandlas som en traditionell säljkanal där envägskommunikation oftast är det centrala. Sociala medier ska snarare behandlas som en öppen köpkanal där kontinuerliga dialoger med kunder är det primära. Dialoger ska leda till försäljning och personliga rekommendationer av ett företags tjänster och produkter.

Att ditt företags kunder finns i sociala medier är vid det här laget givet. Hur man når ett företags kunder i sociala medier är tyvärr inte lika givet. En sak som är viktigt för oss och våra kunder är att sociala medier inte bör behandlas som en traditionell säljkanal där envägskommunikation oftast är det centrala. Sociala medier ska snarare behandlas som en öppen köpkanal där kontinuerliga dialoger med kunder är det primära. Dialoger ska leda till försäljning och personliga rekommendationer av ett företags tjänster och produkter. Vi på MediaHjälpen hjälper ditt företag att komma igång med att vara aktiv i sociala medier och nå ut till ännu fler kunder.
Vi vet hur man skapa strategier som fungerar och ger efftekt.

Om du har några frågor om sociala medier, hör gärna av dig till oss!

Strategi för sociala medier

Vi på MediaHjälpen hjälper ditt företag att komma igång med att vara aktiv i sociala medier och nå ut till ännu fler kunder.
Vi vet hur man skapa strategier som fungerar och ger efftekt.

Om du har några frågor om sociala medier, hör gärna av dig till oss!

”Vi arbetar envist för dig och ditt företag, och brinner för att hjälpa våra kunder att synas i rätt sammanhang för rätt summa pengar. Vi kan ta hand inköpen och alla säljare, så får du mer ut av din marknadsföring – samtidigt som du sparar både tid och pengar.

Många vi samtalar med känner att det är jobbigt med alla säljare som ringer, och har svårt att sätta sig in i vad de har att säga. Om du hellre vill ringa till oss och prata med en ”riktig person” för att ställa frågor blir vi endast glada. Det är vårt jobb att hjälpa dig.”

-Bezz Ahmadi. VD

KONTAKTA OSS